Prefabricate beton

 

Tuburi de canalizare


Dimensiuni:

  • DN= 200mm (50kg)
  • DN= 300mm (100kg)
  • DN= 400mm (125kg)
Domeniul de folosire:
  • tuburi de canalizare din beton simplu cu sectiune circulara, cu cep si buza se vor folosi la realizarea canalizarilor cu nivel liber pentru ape meteorice si ape uzate
  • tuburile au lungimea de un metru iar diametrele interioare sunt urmatoarele: Ø20 cm, Ø30 cm, Ø40 cm, Ø50 cm, Ø60 cm, Ø80 cm, Ø100 cm, Ø125 cm, tuburi de reductie 100x60 cm.

 

 


 

Boltari

 

Foarte raspânditi înca din primele decenii ale secolului XX, ca urmare a cererii mari de pe piata si a progresului tehnologiilor de productie, nivelul performantelor boltarilor s-a îmbunatatit atât de mult încât li s-a asigurat astfel o importanta parte din piata de specialitate.

Nu întâmplator boltarul din ciment este astazi produsul folosit în cele mai multe tari din lume. Dimensiunile boltarului pot fi foarte diferite ca lungime, înaltime si latime. 

 

 


 

Pavele

 

Suntem o companie cu experienta in ceea ce priveste aceasta categorie a materialelor de constructii respectiv dale, pavaje (pavele), garduri (imprejmuiri), placaje imitatie din piatra. 
 
Noi ne propunem sa oferim o gama variata de dale, pavaje (pavele) care sa satisfaca cele mai exigente cerinte si in acelasi timp cel mai bun raport calitate/pret. 
Avem sediul in judetul Brasov dar livram produsele noastre in toata tara pentru persoanele fizice sau juridice care doresc acest lucru.
 
 
 
 
Powered By Expert Online | © 2022 Prodrefra